NOTÍCIES

Prepara’t per l’estiu

Prepara’t per l’estiu

Tot just acabem de començar la primavera i a ACROMAT ja pensem en l’estiu.

Calor, calor i calor, a l’estiu fa molta calor i sobretot si el menjador de casa teva li toca el sol cada dia. Estàs cansat de passar calor les llargues tardes d’estiu? Doncs ara és l’hora d’instal·lar un bon aire condicionat.

Ara que encara hi ets a temps, prepara’t i busca el millor equip d’aire condicionat, pregunta per qui et pot fer una bona instal·lació d’aire condicionat a Lleida i assessora’t a una empresa multiserveis o una empresa especialitzada en aires condicionats i equips de climatització.

 

Què has de tenir en compte abans de fer una instal·lació d’aire condicionat?

 

  • Tipus de màquina que més et convé – aire condicionat split 1×1 o multi split, aire condicionat amb conductes, etc.
  • On ubicaràs la màquina d’aire condicionat – segurament el vols ficar al menjador, ja que és el lloc on més estona s’hi fa vida, però molta gent aprofita i en posa un altre a l’habitació principal o bé en una altra zona de l’habitatge. Una part de la màquina, la del motor per entendre’ns, es col·loca a l’exterior i ventilat però que a la vegada estigui en poca distància de la màquina que es col·loca a l’interior. Vigila si vius en un bloc de pisos, ja que la façana és un element comú i es necessita autorització dels veïns, no hi ha problema, però abans de fer-ho assessora’t al teu administrador de finques. Hem de tenir en compte també que els aires s’han de col·locar en un lloc elevat , ja que l’aire fred baixa i així s’aconsegueix repartir millor la refrigeració.
  • Potència d’electricitat contractada – com més gran és l’espai que vols refrigerar, es necessitaran més frigocalories per hora. La potència contractada la pots mirar a la mateixa factura de la llum.
  • Com col·locar l’aire – en grans superfícies moltes vegades t’ofereixen la instal·lació i col·locació de la màquina. T’aconsellem que busquis un instal·lador professional d’aires condicionats. T’estalviaràs temps i diners.
  • Característiques dels equips – el soroll, el consum, la generació de ions, purificadors, sensors de presència, …
  • Manteniment de les màquines – s’hauran de netejar els filtres de l’aire almenys un cop a l’any. Sempre és millor deixar-ho en mans de professionals, una empresa especialitzada en aires condicionats o una empresa multiserveis.

 

A ACROMAT, empresa multiserveis de Lleida i especialitzada en instal·lació d’aires condicionats a Lleida, t’assessorem i et convidem a donar una ullada a les nostres ofertes d’aire condicionat. Demana pressupost sense compromís. Sense cap cost, vindrem a casa teva i et donarem tota la informació necessària segons les teves necessitats i característiques del teu habitatge.