NOTÍCIES

Obert per vacances!

Obert per vacances!

De vacances, eh? Doncs gaudeix-les al màxim i deixa els problemes a casa. O millor dit, deixa’ls a Acromat.

Sí, sí, perquè a Acromat, empresa multiserveis de Lleida, no fem vacances.  Aquest estiu, i durant tot l’any, donem servei a particulars, empreses, negocis, comunitats de propietaris, asseguradores, plataformes, etc.  Tant si necessites una empresa de climatització a Lleida com un instal·lador de gas, a Acromat estem a la teva disposició.

 

Altres serveis que també tenim actius aquest estiu, i sempre, són:

  • Serveis de climatització – subministrament i col·locació d’equips de tot tipus (aire acondicionat Lleida)
  • Serveis de calefacció i aigua calenta – substitució de calderes individuals, descentralització de caldera , fiquem la calefacció de casa teva o del teu negoci.
  • Serveis de Gas – instal·lació completa de gas natural (som instal·ladors de gas a Lleida)
  • Serveis de fontaneria i sanejaments – reparació de fontaneria (de tot tipus de fuites). Som també una empresa de fontaneria a Lleida.
  • Serveis d’electricitat i il·luminació – si busques un electricista a Lleida, truca’ns a nosaltres, fem reparacions de tot tipus (substitució de diferencials, endolls, interruptors, curtcircuits, etc.)
  • Portes i videoporters –  A Acromat fem manteniment a comunitats de propietaris, on sobretot s’han de cuidar els equips de porters i videoporters (fem substitucions per avaria o per millora de sistema)
  • Serveis de pintura – fem pintura en general (pressupost pintura Lleida, pintura vivendes Lleida, pintes escales de comunitat de propietaris, etc.). Si vols pintar el pis durant les teves vacances, truca a Acromat, som el teu pintor de pis.

 

Confia en Acromat per les reparacions, instal·lacions o petites reformes que vols fer i no trobes el moment.

Aprofita ara per vacances per deixar-ho a les nostres mans.  Demana pressupost!