NOTÍCIES

Individualitza’t, no et quedis al mig

Individualitza’t, no et quedis al mig

Descentralitzar la calefacció ens permetrà aconseguir un consum individualitzat, augmentant el nostre confort personal, segons les necessitats del nostre habitatge.

Com ja vàrem anunciar fa més d’un any, a partir de l’1 de gener de 2017, tots els habitatges hauran de tenir el seu propi comptador individual per la calefacció central.

La normativa que afectarà a totes les calefaccions centrals en 2017 sorgeix de l’article 9 de la Directiva Europea de Eficiència Energètica i el seu objectiu és fomentar l’estalvi energètic de tots els habitatges. El seu incompliment segons l’article 80 del mateix Reial Decret constitueix una infracció greu, amb sancions econòmiques tipificades en el article 81. 

Veure Real Decret, mesures urgents pel creixement, la competitivitat i la eficiència

El consum de calefacció de manera individual, ens portarà a pagar el que consumim realment però s’ha de prendre les mesures per tenir el control sobre la nostra instal·lació, poden adaptar la temperatura del sistema a les necessitats creades a cada pis. Fins ara, als edificis que tenen calefacció central, cada habitatge paga en funció dels metres quadrats que té.

Per dur a terme aquesta descentralització existeixen dues vies. Per un costat, la col·locació de comptadors individuals. I per un altre, una caldera individualitzada per a cada habitatge. Sigui quina sigui la opció, adaptarem el nostre pis a la nova normativa.

 

Quins beneficis i estalvi obtindràs?

 

  • cada propietari pagarà pel consumit  **
  • tu decideixes el teu confort segons les necessitats del teu habitatge *
  • amb el teu termòstat programador controlant la millor opció *
  • factura personalitzada a nom del propietari *
  • reducció de costos de morositat de la comunitat de propietaris **
  • segons els experts, representa un estalvi del 20% al 25 % de la factura **
  • es poden aprofitar els radiadors existents que ja estan instal·lats **
  • la comunitat pot recuperar un espai per millorar-lo i donar-li un nou ús *

 *opció individualitzada

** opció comptadors individuals

 

A Acromat, s’estudiarà la millor opció en cada comunitat, assessorarem la seva comunitat cap a la millor solució disponible, estem a la disposició de particulars, administradors de finques, comunitats de propietaris, empreses, etc, per adaptar la instal·lació segons la normativa vigent.

 

Què fem?

 

 

Demana pressupost sense compromís!