NOTÍCIES

No! Ha marxat la llum!

No! Ha marxat la llum!

 

Aquest mes parlarem d’una instal·lació elèctrica que ens pot resultar molt útil aquestes setmanes d’estiu, ja que segurament estarem fora de casa de vacances i com és lògic, no podem controlar tot el que deixem a casa. És el diferencial auto reconnectable o diferencial auto rearmable.

 

Què és això del diferencial auto rearmable?

Doncs és una solució que restableix la llum automàticament quan el diferencial de casa salta per una fuita transitòria.

 

Per a què serveix?

 

Aquest aparell et restablirà la connexió a la xarxa elèctrica en dos segons i tots els teus electrodomèstics tornaran a funcionar perfectament. Amb el diferencial auto reconnectable instal·lat per un electricista o una empresa d’electricitat de Lleida, no caldrà que et preocupis de què passarà a casa teva quan tu no hi ets i marxa la llum (el menjar de la nevera i del congelador no es farà malbé, el sistema d’alarma i el sistema antiincendis no quedaran inutilitzats, el teu jardí continuarà regant-se cada dia amb el sistema de reg automàtic, si tens programat l’aire acondicionat perquè s’engegui una estona abans de què arribis a casa també es programarà, o si tens instal·lat algun altre tipus de domòtica, també funcionarà). No et caldrà preocupar de res.
Ho pots tenir instal·lat a la teva vivenda habitual, amb el qual et despreocuparàs d’aquestes molèsties si marxa la llum quan estàs treballant o estàs de viatge, o inclús millor (o quasi obligatori) en segones residències i en els teus locals de negoci. Confia en un professional (un bon electricista a Lleida) per una instal·lació elèctrica segura.

 

Què cal saber sobre el diferencial auto reconnectable?

El diferencial auto reconnectable o auto rearmable és un aparell elèctric que es pot adquirir i substitueix el diferencial “bàsic”. Hem de tenir en compte que normalment els diferencials auto rearmables solen ser més grans que els bàsics; per això és aconsellable delegar aquesta instal·lació a una empresa d’electricitat de Lleida, perquè la instal·lació sigui més segura.

També hem de ser conscients que el diferencial auto rearmable fa la funció de restablir la connexió elèctrica quan salta la llum, i que no hem d’esperar que aquest aparell solucioni tots els problemes de la nostra instal·lació elèctrica. Per això, no està de menys, fer una prerevisió de la instal·lació de casa abans de fer qualsevol canvi.

 

A Acromat, empresa multiserveis de Lleida, especialistes en electricitat i instal·lacions elèctriques et pot ajudar. Demana’ns informació.