NOTÍCIES

Busques un pintor? Ara és el moment de renovar la pintura

Busques un pintor? Ara és el moment de renovar la pintura

La primavera és bona època per pintar el pis. Amb la primavera arriba el bon temps i és hora donar color a les parets.

 

Aprofita ara per renovar la pintura de casa teva: pintar l’habitació dels nens, pintar el pis de Lleida, pintar l’escala de la comunitat de veïns, repasar l’estat de pintura en general de la teva vivenda o fer un reforma integral de pintura.

 

Si fins ara no has trobat el moment de renovar la pintura de la vivenda, fes-ho, ja que un dels factor a tenir en compte a l’hora de pintar el pis, és la climatologia, a part, està clar, de les ganes que té un d’iniciar tot aquest procès tant mandrós però estèticament beneficiós. Per això és molt més que recomanable que encarreguis  la feina a una empresa multiserveis de Lleida (demana un pressupost de pintura a Lleida, els experts en pintura t’aconsellaran) i despreocupa’t de maldecaps.  

 

Estalvia temps i diners, deixa-ho en mans de professionals de la pintura, un bon pintor li donarà una altra cara a casa teva.

 

Per què es recomana pintar a la primavera?

El dia és més llarg i s’aprofiten més hores de sol. És important que el pintor tingui llum natural per treballar ja que s’aprecia millor la pintura i els defectes. La temperatura ideal és entre 15 i 30º, ni fred ni calor, és a dir, durant els mesos de la primavera.

 

A Acromat ens encarreguem de tot: pintors pel pis, manteniment de comunitats de Lleida, pressupostos de pintura, intervenció del llauner si fa falta, és a dir, no el cal preocupar de res, toquem tots els aspectes per una reforma de pintura en general.

 

No esperis més, renova el color de casa teva!

Demana’ns pressupost!