[rev_slider_vc alias=”ca-default”]

Transformem les necessitats dels nostres clients en solucions concretes

ACROMAT és una empresa multiserveis de Lleida dedicada a la instal·lació, reparació, reforma i manteniment en pràcticament tots els sectors: Climatització, Calefacció, Lampisteria, Electricitat, Il·luminació, Energia solar, Porters automàtics, Gas, Pintura, Obra de paleta, Seguretat, …

Som especialitstes en calderes i en fer canvis de caldera a Lleida.

Amb activitat a totes les províncies de Catalunya i Aragó, oferim solucions a clients domèstics, comunitats, administradors de finques, empreses, negocis, asseguradores i plataformes de serveis.

Disposem de servei ininterromput 24 hores per a tota classe d’avaries. Garantim l’assistència en menys de 2 hores.

Som la seva empresa multiserveis a Lleida.

Som el teu instal·lador de gas a Lleida.

Som instal·ladors: professionals. Realitzem instal·lacions de tot tipus i també modifiquem i reformem instal·lacions existents.

Reparem qualsevol avaria en instal·lacions de la llar, comerços, magatzems, edificis, comunitats de veïns.  Treballem per asseguradores i plataformes.

Gestionem en la seva totalitat reformes integrals per la llar o empresa, obres “claus en mà”, així com la seva direcció tècnica.

Realitzem manteniments normatius, preventius i correctius en instal·lacions i equipaments de tota classe d’edificacions.

Disposem d’un equip de professionals de guàrdia per atendre urgències les 24 h, tots els dies de l’any.

NOTICIES

NEWSLETTER

Apúntat i sigues un dels primers en rebre les nostres ofertes!

Col·laboradors: